Охрид

АктуелноОхридСоцијални Мрежи

Пецаков: Охрид доби дигитален паметен споменик кој ги вкрстува вештачката интелигенција и виртуелната реалност

Синоќа го промовиравме дигиталниот паметен споменик кој ги вкрстува вештачката интелигенција и виртуелната реалност во уникатно футуристичко искуство за граѓаните...

АктуелноВидеаВидеоОхридПоследни Вести

(ВИДЕО) Охриѓани добија виртуелен сограѓанин – можете да имате непосредна интеракција со дигиталната свест на Вториот Хомер

Синоќа на плоштадот на уметноста Долна Порта, беше промовиран дигитален паметен споменик кој ги вкрстува вештачката интелигенција и виртуелната реалност...

1 3 4 5 260
Page 4 of 260