Охрид

АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) Новогодишна честитка за поддршка на децата со ретки болести од дното на Охридското Езеро

На еден редок и навистина уникатен начин, нуркачите на Клубот за подводни активности „Охрид“ ги упатија своите новогодишни честитки до...

АктуелноОхрид

ЈП „Охридски Комуналец” објави телефон каде може да се пријавува несоодветно депониран отпад и создавање на мини-депонии

Ј.П.„Охридски Комуналец” ги известува граѓаните на општина Охрид дека за проблемите кои ги имаат околу собирањето на кабаст и зелен...

АктуелноНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Пецаков и Донев на промоцијата на книгата „Манастирите во Дебарско – Кичевската Епархија“

Во Светиклиментовиот манастир на Плаошник во Охрид, денеска се одржа промоција на книгата „Манастирите во Дебарско – Кичевската Епархија“. На...

1 250 251 252 260
Page 251 of 260