Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Со промоција на монографијата НУ Библиотека „Григор Прличев“ ќе се одбележи 70 годишнината од почетокот на култната манифестација „Прличеви беседи“

Националната установа Библиотека „Григор Прличев“ со промоција на монографијата „Прличеви беседи – хроника на еден културен настан“ ( 1952 –...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Јавен повик за поднесување барања за субвенционирање на трошоци за комунални услуги

Општина Охрид ќе врши обезбедување на правото на остварување на социјална заштита на граѓаните, од средствата на Буџетот на Општина...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Соопштение за отпочнување за донесување нацрт на закон за прогласување на Студенчишкото блато за парк на природата

Министерството за животна средина и просторно планирање започна постапка за донесување на Нацрт на Закон за прогласување на Студенчишко Блато за...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО)Струшка дијализа сеуште со дупки на таваните, а нема ниту реагенси за микробиолошки испитувања!

И после три години од прокиснувањето на кровот од болницата дијализа во Струга, сеуште ништо не е санирано ниту поправено....

1 451 452 453 466
Page 452 of 466