Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Акција на ЈП “Охридски Комуналец” по 50 садници за државните и јавните институции

Ј.П.„Охридски Kомуналец” организира акција со која на државните и јавните институции кои дејноста ја обавуваат на територијата на општина Охрид,...

АктуелноВидеаИнтервјуаНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Наумов: Поделбата на светата црква на источна и западна било иницирано во Охрид

Од туристички аспект катедралната црква Св Софија е најрепрезентативниот куптурно историски објект во Македонија и пошироко. Оваа црква има светско...

1 103 104 105 109
Page 104 of 109