Актуелно

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на припадниците на ромската заедница им го честита 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите

Ромската заедница преку својот јазик ги развива својата култура и својата традиција во Охрид и во Македонија. Почитувањето на културните...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Потпишан меморандум за соработка помеѓу општина Охрид и Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје

Општина Охрид и Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје денеска склучија меморандум за соработка со цел да обезбедат услови...

1 366 367 368 466
Page 367 of 466