четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

Полицијата пронајде „кафеава дрога“ кај лице од Охрид

При претрес извршен кај лице од Охрид, на улицата Абас Емин, полицијата пронајде прашкаста кафеава материја најверојатно станува збор за Метамфетамин.

Материјата е запленета и ќе биде дадена на понатамошно вештачење, додека лицето кое нелегално ја поседувало е приведено и ќе биде процесуирано понатаму, со цел да се утврди потеклото и намената на кафеавата прашкаста материја.

 

извор: Охрид 1