Редакција

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Пецаков: Утре на Градскиот плоштад, охриѓани ќе имаат можност заеднички да го проследат фудбалскиот натпревар помеѓу Македонија и Португалија

Утре (29.03), на Градскиот плоштад, охриѓани ќе имаат можност заеднички да го проследат фудбалскиот натпревар помеѓу Македонија и Португалија. Натпреварот...

АктуелноОхрид

Одбележана 130-годишнината од раѓањето на академик Синиша Станковиќ, основоположник на ЈНУ Хидробиолошки завод – Охрид

Одбележана 130-годишнината од раѓањето на академик Синиша Станковиќ, основоположник на ЈНУ Хидробиолошки завод – Охрид, великанот во лимнологијата и во...

АктуелноОхрид

ОК ВМРО ДПМНЕ: Крлеска Деспотоска нека ја праша Лазареска колку поскапе струјата и дали ова значи дека ќе поскапи и водата?

Граѓаните се уморни од лица како Крлеска-Деспотоска и тие околу неа. Крлеска-Деспотоска да се заврти надесно и нека го праша...

1 907 908 909 1.016
Page 908 of 1016