Редакција

Охрид

Хуманоста на дело за помош на Ане

Н нашата сограѓанка Адријана Стефановска пред кратко време и е откриена дијагноза тумор на мозокот. Притоа за неопходна е операција...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Трета фаза од реконструкцијата на “Македонски Просветители” – значително ќе го подобри водоснабдувањето во централното градско подрачје

Како дел од третата фаза од реконструкцијата на улицата "Македонски Просветители" во тек е поставување на два нови шибери со...

1 597 598 599 748
Page 598 of 748