Редакција

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО)Струшка дијализа сеуште со дупки на таваните, а нема ниту реагенси за микробиолошки испитувања!

И после три години од прокиснувањето на кровот од болницата дијализа во Струга, сеуште ништо не е санирано ниту поправено....

АктуелноОхридПоследни Вести

(ФОТО) Топли оброци за сите 92 ца вработени од Ј.П ,,Охридски Комуналец” кои го расчистуваат снегот

Ј.П ,,Охридски Комуналец" обезбеди за сите 92 вработени топли оброци кои беа директно вклучени во расчистување на снегот.Исто така се...

АктуелноОхрид

Општина Охрид се вклучи во националната кампања „Ги запознавме ретките болести 2022“ – зградата осветлена во боите на ретките болести

Со вечерашното осветлување на зградата на Општина Охрид во боите на ретките болести се вклучуваме во националната кампања „Ги запознавме...

АктуелноОхрид

(ВИДЕО) ЈП „Охридски комуналец“ со песок ги посипува сокачињата во Варош и Месокастро

Ј.П.„Охридски Kомуналец" ги мобилизира сите оперативни служби со цел полесно справување со снежните врнежи. Екипите интензивно работат во расчистување на...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Ј.П.„Охридски Kомуналец” ги мобилизира сите оперативни служби – се чисти снегот во Охрид

Ј.П.„Охридски Kомуналец" ги мобилизира сите оперативни служби со цел полесно справување со снежните врнежи.Снегот се расчистува од јавните пешачки површини...

News1.mkАктуелноОхридПоследни Вести

Во Македонија се евидентирани 652 лица со ретки болести, лани дијагностицирани и неколку случаи на ултра ретки болести

Заклучно со декември 2021 година во Македонија, во Регистарот на ретки болести се евидентирани вкупно 652 лица, со околу 70...

1 474 475 476 525
Page 475 of 525