Редакција

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ЖИВО) Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид на тема: Политики за силна култура и развиен туризам

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид на тема: Политики за силна култура и развиен туризам https://www.youtube.com/watch?v=kpT1rx-wdrc&ab_channel=%D0%92%D0%9C%D0%A0%D0%9E-%D0%94%D0%9F%D0%9C%D0%9D%D0%95...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Отворен ден на СОСУ “Св.Кирил и Методиј”- „З’ш економско? З’ш така требиТ!

Еден поинаков крај на учебната година! Отворени работилници за поттикнување на позитивна интеракција и емоција кај учениците преку музика, забава...

UncategorizedОхрид

Бреинобреин програмата успешно се спроведува веќе 13 години во Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин-Црвен крст Охрид

Во јуни 2003 година во Ченаи, Индија, започна со работа БРЕИНОБРЕИН - првата Светска Академија за развивање на животни вештини...

АктуелноОхрид

Промовирана збирката поезија создадена од учениците од основните и средните училишта во Охрид „Тие Доаѓаат“

Во просториите на Општина Охрид, денес, беше промовирана збирката поезија која е создадена од учениците од основните и средните училишта...

1 2 3 612
Page 2 of 612