Наш ИзборНаш изборОхрид

Донев: Во нашата предизборна програма предвидено е Владата да одвојува 250 милиони евра за капитални инвестиции во општините

Во нашата предизборна програма “Платформа #1198” предвидено е Владата на Република Македонија да одвојува 250 милиони евра за капитални инвестиции во општините.

Капитални инвестиции кои се насушна потреба на граѓаните.
Знаеме како, умееме и докажавме дека можеме и сме спремни за големи промени.

Заокружи број 2️⃣✍️, напиша на својот ФБ профил кандидатот за пратеник од ВМРО ДПМНЕ, Сашо Донев.

извор: ФБ Сашо Донев