Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Изградба на камбанаријата од црквата Св.Ѓорѓи во Струга

Изградба на камбанаријата на црквата Св.Ѓорѓи во Струга во далечната 1926/27 година.

 

 

фото ФБ