Наш ИзборНаш изборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 25ти до 31ви Март, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети се дефекти на следните локации:
– „Дејан Војвода“ (2 дефекти)
– ,,Илинденска“ бр.7
– „Сатеска“
– „Лазо Трпоски“
– „АСНОМ“
– „Аџи Мустафа“
– „Трајче Трајчески“ бр.5
– Нас.Рача (3 дефекти)
– С.Лескоец (2 дефекти)
– Нас.Лагадин
🛠 Приклучени се објекти во мрежа во населбите Орман и Рача и на улицата „Крали Марко“.