UncategorizedНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Какава патека никна во Струга крај кејот на Црн Дрим?

Сообраќајниот знак кој е поставен на левата страна кажува едно а на патеката се исцртани сосема други сообраќајни правила.ж

Останува прашањето какви се правилата за движење по патеката  и дали се во согласност со поставениот сообраќаен знак?!

 

фото ФБ Марјан Шуминоски