АктуелноОхрид

ЈП ВОДОВОД Охрид започна со изведба на нова водоводна линија во населбата Рача

ЈП ВОДОВОД Охрид започна со изведба на нова водоводна линија во населбата Рача.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф90 мм во должина од 386 метри.

извор: ЈП Водовод