Наш ИзборНаш изборОхрид

Поради дефект денес од 11:00 часот, без вода ќе бидат корисниците на улиците: „Стив Наумов“, „Крали Марко“, „Јабланица“ и дел од Бул.„Туристичка“

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 11:00 часот, повеќе часа без вода ќе бидат корисниците на улиците: „Стив Наумов“, „Крали Марко“, „Јабланица“ и дел од Бул.„Туристичка“
Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен , до целосно завршување на санацијата, информираат од ЈП Водовод Охрид.