UncategorizedАктуелноОхрид

(ВИДЕО) Затворена за сообраќај ул 7 ми ноември поради прекоп

Затворена за сообраќај дел од улицата 7 ми ноември, поради прекоп на истата во рамките на реконструкцијата на оваа улица.