(ФОТО) Храбри стружани кои денес се капеа во езерото – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Наш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Храбри стружани кои денес се капеа во езерото

По се изгледа сезоната за капење во Струга не е завршена. Денес се направени фотографии како двајца се капат во ладните води на Охридско езеро.

 

фото ФБ Дарко Дандил