УМС ВМРО ДПМНЕ: Нека е вечен Свети Климент, чуварот на градот, нашиот просветител и најголем ученик! – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Наш изборНаш ИзборОхрид

УМС ВМРО ДПМНЕ: Нека е вечен Свети Климент, чуварот на градот, нашиот просветител и најголем ученик!

Унијата на млади сили при ОК Охрид на граѓаните им го честита 8-ми Декември, Свети Климент Охридски, патрон на градот.
Или не поучувај, или поучувај со својот живот. Инаку со зборовите ќе ги повикаш, а со делата ќе ги избркаш.
Нека е вечен Свети Климент, чуварот на градот, нашиот просветител и најголем ученик!

извор: УМС Вмро-Дпмне О.К Охрид