АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Петтоодделенецот Кирил Кесковски добитник на прва награда на литературен конкурс по повод Месецот на книгата

Петтоодделенецот Кирил Кесковски V-4 одд. е добитникот на 🥇Првата награда на литературниот конкурс: 📖“(НЕ)ЗАБОРАВЕНА КНИГА”, кој беше објавен за учениците од петто одделение по повод 📚МЕСЕЦОТ НА КНИГАТА.
🖇Кога ќе се спојат убавиот пишан збор, талентот и љубовта кон книгата, секогаш порака е јасна: “Да не ја заборавиме моќта на книгата и да ја избришеме прашината од нејзините корици бидејќи внатре се крие мудроста”📚
Со љубов 💝 за нашата (НЕ)ЗАБОРАВЕНА КНИГА 📖, инфрмираат од ОУ „Григор Приличев“ Охрид.