(ВИДЕО) Езерото секој ден полека го ,,дроби” кејот во Охрид – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Езерото секој ден полека го ,,дроби” кејот во Охрид

Вака изгледа Кеј Македонија во моментов. Расфрлани бкатон коцки, вода по целиот Кеј од брановите, со што нема можност да се помине.

Да потсетиме Кејот во неколку наврати требаше да се реновира, но екологистите ги стопираа сите проекти.  Посебно загрижува фактот што со секое вакво невреме голем дел од живиот свет од Езерото завршува на Кејот и угинува.

Поврзани вести …

Дали „екологистите“ знаат колку жив свет умира на „Кеј Македонија“ во Охрид ? !

(ВИДЕО) Мало змивче на Кеј Македонија

(ВИДЕО) Еколошки заштитениот Кеј се распаѓа во езерото

(ВИДЕО) До кога Кејот ќе биде под заложништво на екологистите?