(ВИДЕО) Мало змивче на Кеј Македонија – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
ВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Мало змивче на Кеј Македонија

Мало змивче на Кеј Македонија во Охрид. Очигледно брановите го исфрлиле, па тоа остана на самиот Кеј.