Наш ИзборНаш изборОхрид

Јаковлева: Цела недела Пецаков не е ниту во Охрид ниту во Македонија

Поминаа цели две години откако Пецаков и ДПМНЕ го запоседнаа Охрид, а Пецаков не се одважи да застане пред охриѓани и да даде отчет за сработеното. Пецаков ГО НЕМА.
И додека Охрид тоне секој ден, додека се тера интензивна партизаицја на општината градоначалникот од ДПМНЕ, Пецаков ГО НЕМА, истакна Лионела Јаковлева од ОО СДСМ Охрид.

Во продолжение Јаковлева додаде:

Цела недела Пецаков не е ниту во Охрид ниту во Македонија.
Додека расте револтот на охриѓани прашањето е каде е градоначалникот Пецаков?
Според информации кои се доставени до нас тој е на егзотично патување заедно со секретарот на општина Охрид, но и други лица од неговиот Кабинет?
Кој платил за егзотичното крстарење на Пецаков?
Граѓаните на Охрид очекуваат одговори.

извор: ОО СДСМ Охрид