АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Детското игралиште на улицата „Карпош Војвода“ доби нови реквизити и соодветна гумирана подлога

Заврши уште една комплетна реконструкција на детско игралиште. Детското игралиште на улицата „Карпош Војвода“ доби нови реквизити и соодветна гумирана подлога. Од денеска најмладите ќе може да се рекреираат и на ова детско игралиште.
Активностите се во рамки на проектот за реконструкција и изградба на детски и повќенаменски спортски игралишта на територија на Општина Охрид, пишува во својата објава на ФБ градоначалникот Кирил Пецаков.