Наш изборНаш ИзборОхрид

Без вода ќе бидат корисниците на улиците: „7ми Ноември“, „Егејска“ и дел од „Марко Нестороски“

Поради интервенција на водоводната мрежа , денес од 08:30 до 13:00 часот, без вода ќе бидат корисниците на улиците: „7ми Ноември“, „Егејска“ и дел од „Марко Нестороски“, информираат од ЈП Водовод Охрид