Наш изборНаш ИзборОхрид

DW: Владата бара да се урива, Пецаков бара урбанистички планови

Дивоградбите и задирањето во старото градско јадро се главните забелешки коишто се провлекуваат во сите препораки на УНЕСКО. Владата даде нови задолженија за Охридскиот Регион

DW