Наш ИзборНаш изборОхрид

Отворени броеви за донации и помош на Алпај (Џани) Муфти

Семејството на 27-годишниот Алпај (Џани) Муфти од Охрид испраќа апел за помош до сите добронамерни луѓе и огромна благодарност до сите кои веќе помогнаа.

Ве информираме дека е отворен број за донации и преку мобилниот оператор А1. Сите кои сакаат и можат да помогнат, истото можат да го направат преку вртење на телефонскиот број 077/143-468.

Донации и на бројот од Телеком 070/143-424.

Информации за донации можат да се добијат и на телефонот: 076/337-337

Ви благодариме ОД СРЦЕ!