АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

ЈП Водовод: Целосно саниран дефектот во стариот дел на градот но поради прекин во електричната енергија не работи пумпната станица

Се известуваат корисниците од стариот дел на градот дека дефектот е целосно саниран, но поради реонскиот прекин во дистрибуцијата на електрична енергија, моментално не работи пумпената станица – Дрвара, така што нормализација во водоснабдувањето се очекува штом се среди проблемот со дистрибуцијата на електрична енергија , информираат од ЈП Водовод Охрид