Наш ИзборНаш изборОхрид

Пронајден исчезнатиот маж од Швајцарија со привремен престој во Охрид

Пронајдено е лицето кое во текот на вчерашниот ден беше пријавено за изчезнато. Станува збор за маж од Швајцарија кој привремено престојува во Охрид.

Утринава од страна на неговото потесно семејство информираа дека е пронајден.