Наш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Нова авторска песна од Александар Петрески

Александар Петрески со нова авторска песна. Помеѓу другото за новото музичко парче Александар истакнува:

”Со задоволство Ви ја претставувам мојата нова авторска песна Judy!
Видеото, во едно преубаво јулско приквечерие на местото кое јас го нарекувам Филип втори (измеѓу Канео и Лабино во Охрид), во една преубава дружба го снимивме заедно со видео и аудио продуцентот Даниел Јовески. Никогаш не сум се осетил посигурно пред камера и искрено ја уживав секоја секунда, знаејќи каков мајстор стои зад камерата! Сонцето полека го напушти хоризонтот, а ние полни со позитивна енергија го запревме времето и запишавме историја подарувајќи Ви го ова видео.
Музика, текст, аранжман и микс – Александар Петрески
Мастеринг – Daniel Joveski Sustain Production
Видео – Даниел Јовески