АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Ве поканувам утре на првиот Охридски џез фестивал, кој ќе се одржи на предворјето од Св. Софија

Ве поканувам утре на првиот Охридски џез фестивал, кој ќе се одржи на предворјето од Св. Софија со почеток од 20:30 часот.
Влезот е слободен, пишува градоначалникот Кирил Пецаков во војата објава на ФБ.