АктуелноВидеаВидеоИздвојувамеМагазинМакедонијаНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Како изгледаат молњите на видео 200 пати поспоро од реално време ? !

Погледнете во видеото како изгледаат молњите во забавена видео снимка и до 200 пати поспоро од реалното време.

На почеток молњата е снимена во реално време. Потоа видеото забавува за брзина на половина од реалното време, па 4 пати постпоро од реланото време, потоа молњите се прикажано во 8 пати поспоро од реалното време, за на крај видеото да стане 200 пати поспоро од реалното време.

Видеото е од вчерашното кратко невреме кое го погоди Охрид.

Ohrid1.com

Видео OneMedia.mk