Наш ИзборНаш изборОхрид

Илинденска прослава по повод националниот празник Илинден во село Рамне

ИЛИНДЕНСКА ПРОСЛАВА По повод престојниот македонски верски празник Илинден и патронот на село Рамне Св. Пророк Илија на ден 01.08.2023год. (Вторник) со почеток во 20:30 часот.

Вечерта ќе ја збогати ексклузивната Стојне Николова

Ве очекуваме во поголем број заедно да го прославиме овој голем наш македонски празник!

 

Иницијативен одбор Св. Пророк Илија с. Рамне