Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Обука на спасители на отворени води

Во период од 23-30.06.2023 во организација на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид се одржа обуката за спасители на отворени води.
⛑️На кандидатите кои успешно ја завршија обуката и се стекнаа со звање спасител на вода и помлад спасител на вода, Црвен крст Охрид им понуди и обезбеди платен ангажман на соодветни капалишта во летната сезона 2023.