ВидеаВидеоЗанимливостиОхрид

(ВИДЕО) Ако имате среќа во Охрид покрај паркинг ќе добиете гратис миење автомобил

Прскалките за наводнување на парковите во Охрид заедно со вработените во ЈП ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ снимени во 6 часот наутро како ги наводнуваат зеленилото и светните декорации.

Ако имате среќа автомобилот да ви е паркиран на вистинско место, може да добиете и гратис миење автомобил ( или барем неговиот преден дел )