АктуелноОхрид

ЈП ВОДОВОД Охрид започна со изведба на нова водоводна линија на крак од улицата „15ти Корпус“

ЈП ВОДОВОД Охрид започна со изведба на нова водоводна линија на крак од улицата „15ти Корпус“.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 95 метри.

извор: ЈП Водовод