АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Туристите сликаат жаби во Охридско Езеро

Туристите дефинитивно ја сакаат природата. Покрај целото културно наследство во градот и прекрасната природа околу градот Охрид, туристите деновиве ги снимаат и сликаат жабите кои се во сезона на парење , а ги има во трската на Кеј Македонија во местото викано Мазија.

Погледнете го видеото:

извор: Охрид 1