АктуелноНаш ИзборНаш избор

О Г Л А С – РЕСТОРАНИ ВО ХРВАТСКА бараат кувари и келнери

РЕСТОРАНИ ВО ХРВАТСКА ИМААТ ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ
Ресторан РОКО во Задар има потреба од персонал за работа во кујна и сервис.
– помошник кувар за скара и подготовка на месо
– кленери / келнерки
Обезбедено е
сместување,
работно време 8 часа и еден ден во неделата слободен
обезбедена работна дозвола што значи дека вработените СЕ ОСИГУРНИ и ЛЕГАЛНО работат.
Повеќе информации обратете се кај нас на:
Моб +385 917334877 – хрватски број
Viber : 072 315 453
WhatsApp: 077 925 159
Тимот на ресторан РОКО – Задар Ве очекува
ОГЛАС БР 2
Пица ресторан CIAO CIAO на островот Куклица во Хрватска бара помошник кувар / куваркса / кој ќе знае да работи на скара, тави, салати…
Обезбедено е сместување, храна, работна дозвола и легален престој осигурување иод првиот ден на работа
Контакт:
Moб и Viber +38598658678
Шеф Александар viber : 072 315 453
Whats App 077925159
Moб +385917334877
Нашиот тим Ве очекува