АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 22ри до 28ми Мај, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните улици:
– С.Лескоец
– Нас.Св. Стефан
– „Железничка“ бр.138
– „Димитар Влахов“
– „Абас Емин“
– „Ристо Чадо“
– „Кеј Македонија“
– „Стив наумов“
– „Бул.Туристичка“ бр.17
???? Приклучени беа во мрежа објекти на следните улици: „Сатеска“, „Славеј Планина“ и „Марко Нестороски“.