АктуелноОхрид

Влајнкиноски: Пратеничкава од сдс еден ден, цел ден, има мислено дека се сретнала со Олександар Турчинов, Сѐ до оној момент кога и пишал тој и и кажал кој е

Пратеничкава од сдс еден ден, цел ден, има мислено дека се сретнала со Олександар Турчинов, дури и функција му измислила – привремен Претседател на Украина.
Сѐ до оној момент кога и пишал тој со кој се сретнала дека не е Олександар туку дека е Руслан Стефанчук спикер на Врховната рада на Украина, напиша на својот ФБ профил претседателот на ОК Вевчани, Ѓорѓи Влајнкиноски.

извор: ФБ Ѓорѓи Влајнкиноски