АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Најмалите од ЈОУГД -објект „Росица“ се запознаа со професијата пожарникар

Запознавање на најмалите со професијата Пожарникар ! ЈОУДГ,,Јасна Ристеска‘‘ , објект Росица

foto FB