UncategorizedАктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Редовно одржување на украсни форми од зеленило

По налог на Општина Охрид, Охридски Комуналец спроведе систем капка по капка на улица Македонски Просветители
????Косење ул.Кленоец
????Тековно косење на ул.7ми ноември
????Посадени садници на дел од Бул.Туристичка
????Косење на пределот на пешачката патека после мостот
????Редовно плевење дрворед на Бул.Туристичка