АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на улиците „Стив Наумов“ , „Крали Марко”, “8ми Март” и дел од “Железничка”

Поради настанат дефект на водоводната мрежа ( пукната цевка со профил ф160мм), денес од 12:30 часот ќе има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на улиците: „Стив Наумов“ , „Крали Марко”, “8ми Март” и дел од “Железничка”.