АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Охридски Комуналец работно во продолжениот првомајски викенд

Во продолжениот првомајски викенд работно????
✅Во продолжениот првомајски викенд оперативните служби на Ј.П.Охридски Комуналец со максимален ангажман за одржување на јавната хигиена и зеленило, кога Охрид е максимално посетен
✅Зголемен е бројот на дежурни екипи на локации кои се посетени од туристите за одржување на хигиената на највисок степен