АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности

Неделен преглед на теренски активности ( 03.04 – 09.04.2023).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 3ти до 9ти Април, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните улици:
– „Никола Петров Русински“ (2 дефекти)
– С.Пештани (2 дефекти)
– С.Велгошти
– „Кеј Македонија“(2 дефекти)
– „Будва“ бр.31
– „Браќа Миладиновци“
– „Гоце Делчев“
– „Момчило Јорданоски“ бр.42
– „Дејан Војвода“
???? Во тек се градежните работи за поставување на новата линија на улицата „Браќа Миладиновци“.