АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Без вода во текот на утрешниот ден ќе бидат жителите од високата зона на стариот дел на градот

– Поради приклучување на новиот цевковод на улицата „Браќа Миладиновци“ во водоводната мрежа, утре, вторник, 11-т и април, од 08:00 до 16:00 часот, ќе има прекин во водоснабдувањето на сите улици од високата зона на стариот дел на градот, информираат од ЈП „Водовод“ Охрид, информираат од ЈП Водовод Охрид.