АктуелноОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 13ти до 19ти Март, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
???? Отстранети беа дефекти на следните улици:
– Населба Рача (2 дефекти)
– „Кленоец“ (2 дефекти)
– „Гоце Делчев“ (2 дефекти)
– „Сатеска“ бр.71
– „Пере Тошев„ 20
– „Трајче Трајчески“
– С.Лескоец
???? Приклучени се во мрежа објекти на улиците „Богомилска“ и „Андреја Јованоски“ .
???? Во тек е приклучување на сите објекти во новата линија на улицата „Пирин Планина“.