АктуелноОхрид

(ФОТО) Најмладите од детската градинка „Јасна Ристеска“ се запознаа со професијата нуркач

Денес најмладите од ЈОУГД „Јасна Ристеска“ се запознаа со професијата нуркач, каде од страна на Никола Паскали им беше презентирана целосната опрема како се ракува со неа .