МагазинНаш ИзборНаш избор

(ФОТО) Јованка Броз, тераса на вила „Билјана“ Охрид, 1969 година

Во корелација со денешниот настан чиј домаќин е Охрид. Местата, локациите остануваат, се менуваат државните уредувања и носителите на јавни функции. Нови генерации, нови разговори, или преговори.

(преземено од Yugopapir)