Uncategorized

(ФОТО и ВИДЕО) При градежни работи за нова куќа до „Манчевци“откриен остаток од ѕид од некаков објект

При ископ на темели за нова куќа до локалитетот „Манчевци“  откриен остаток од ѕид од некаков објект. На фотографиите кои ни ги испратија наши читатели јасно се гледа откриениот ѕид. Сеуште нема официјално соопштение за каков објакт се работи и од кој период датира.

 

фото: Читатели на Ohrid 1